Over Natasha

In Nederland geboren, maar niet getogen. Natasha heeft veel van de wereld gezien dankzij het internationale karakter van haar vaders beroep (geoloog), maar vanaf het moment dat zij haar ouderlijk huis in Ommen verliet, heeft ze voornamelijk in de Randstad gewoond en gewerkt.

In september 1999 heeft Natasha een droom verwezenlijkt door in London aan de College of Osteopaths osteopathie te gaan studeren. Na een aantal jaar Easyjets beste klant te zijn, besluit zij samen met haar echtgenoot om tijdelijk in Engeland te gaan wonen. In Engeland gaan osteopathie-scholen een samenwerking aan met een universiteit waardoor een osteopaat afstudeert met een graad in Osteopathie. In 2004 studeert Natasha af aan Middlesex University en gaat een aantal maanden bij collega osteopaten werken. Al gauw heeft Natasha de ‘Osteopathic Treatment Centre’ geopend; een kliniek waar jong en oud behandeld wordt door osteopaten en sportmasseurs.

Eind 2006 is zij terug gekomen naar Nederland en is in Noord Holland een samenwerking aangegaan met twee andere Osteopaten en tevens werkzaam binnen een team van multidisciplinaire therapeuten in Alkmaar. Vanaf 2010 is zij werkzaam in Lemelerveld en Lemele.

Natasha is een veelzijdige osteopaat die zich graag bezig houdt met het opsporen van de oorzaak en het voorkomen van een probleem. Zij wil graag een diverse groep patiënten behandelen met, naast de gebruikelijke rug- en nekklachten, ook klachten die medisch gewoonlijk betiteld worden met: “Daar moet u mee leren leven.” Moeders en pasgeboren babies zijn ook welkom. Sinds de geboorte van haar eigen kinderen, zet Natasha zich onder andere in voor de behandeling van ongemakken van vrouwen tijdens de zwangerschap en helpt zowel moeder als kind bij het herstel na de bevalling.